Welkom bij De Chocotoko. Door gebruik te maken van onze webshop en diensten, stemt u in met de onderstaande algemene voorwaarden.

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die worden aangeboden door De Chocotoko via de webshop.
1.2 Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
1.3 De Chocotoko behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen die na de wijziging worden geplaatst.

2. Producten en Beschikbaarheid

2.1 De Chocotoko streeft ernaar om de producten zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Er kunnen echter kleine afwijkingen zijn in de kleur, vorm en grootte van de producten.
2.2 Alle producten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien een product niet op voorraad is, nemen wij contact met u op om een alternatief of een terugbetaling aan te bieden.

3. Prijzen en Betaling

3.1 Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
3.2 Betalingen dienen te geschieden via de aangeboden betaalmethoden op de webshop.
3.3 De Chocotoko behoudt zich het recht voor om prijzen te wijzigen. De prijs die op het moment van bestellen wordt weergegeven, is de geldende prijs.

4. Bestelling en Levering

4.1 Bestellingen worden pas verwerkt na ontvangst van de betaling.
4.2 De Chocotoko streeft ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te verzenden, tenzij anders aangegeven.
4.3 De levertijd is afhankelijk van de bezorgdienst en De Chocotoko is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij de bezorgdienst.
4.4 De verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenproces.

5. Retourneren en Annuleren

5.1 Vanwege de aard van de producten (vers en bederfelijk) kunnen bestellingen niet worden geretourneerd of geannuleerd na verzending.
5.2 Mocht er een probleem zijn met uw bestelling, zoals beschadiging of kwaliteitsproblemen, neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op via [contactgegevens].

6. Aansprakelijkheid

6.1 De Chocotoko is niet aansprakelijk voor enige indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade, ongeacht of deze voortvloeit uit een contract, onrechtmatige daad of andere oorzaak.
6.2 De Chocotoko is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties op onze producten. Ingrediënten en allergenen informatie zijn beschikbaar op de website en op aanvraag.

7. Privacy

7.1 De Chocotoko respecteert uw privacy en zal uw persoonlijke gegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid.
7.2 Voor meer informatie over hoe wij uw gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen, verwijzen wij u naar ons privacybeleid, beschikbaar op de website.

8. Toepasselijk Recht en Geschillen

8.1 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
8.2 Eventuele geschillen worden bij uitsluiting voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

9. Contact

9.1 Voor vragen, klachten of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via [contactgegevens].


De Chocotoko
[Adres]
[Telefoonnummer]
[E-mailadres]
[Website URL]