Choco

Kwaliteit en smaak

Wij werken met hoge kwaliteit chocolade, waarvan de verhouding room-zoet-cacao precies goed is.
De grondstoffen en chocolade producten worden door ons met zorg uitgezocht. Smaak en kwaliteit willen we zo perfect mogelijk hebben. We werken met een aantal vaste leveranciers (o.a.: Chocolaterie Albért, van Ham Exclusive, Dragee) en de mooie chocolade van Belcolada en Callebaut

Eigen fabricaat!

Met deze chocolade maken we prachtige eigen fabricaat chocolade en chocolade holfiguren.
We maken chocoladeplaten (wit, melk en puur) met allerlei topping’s (stroopwafel, M&M’s, marshmallows, nootjes etc.). Maar ook onze suikervrije chocolade is een goed lopende lekkernij. Sinds enige tijd hebben we een heerlijke en mooie collectie van chocolade 3D handtassen in verschillende soorten en maten. We blijven uitbreiden in eigen fabricaat!

Voor het maken van deze producten hebben we een productieruimte vlakbij de winkel. Hier staan ook de grotere machines waarmee wij onze chocolade producten maken. Teksten kunnen wij schrijven op chocoladeplaten, -repen en -oublies. Dit gebeurt in de winkel waar een kleiner chocoladewiel de hele dag draait.
Wij hebben een aantal voorbeelden in de winkel liggen, maar u kunt natuurlijk uw eigen tekst of logo aan ons doorgeven.

Chocolade op maat? Er is zoveel mogelijk!

We denken graag mee, want het is zo mooi als een cadeautje écht af is! Van smaak tot vorm en van verpakking tot levering. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, ondersteund door onze kennis en ervaring!
Bij chocolade op maat kunt u denken aan repen, platen of chocolade oublies met uw logo of eigen tekst, maar ook doosjes met een assorti van bonbons of seizoenchocolade zijn leverbaar.

Alles in overleg met u, want ook 1000 doosjes pakken wij zelf met de hand in.
Als u op zoek bent naar een heerlijk en persoonlijk chocolade cadeau voor uw werknemers of collega’s, neem dan even vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag voor u aan de slag!

De Choco Toko is UTZ gecertificeerd. Het UTZ certificaat is het keurmerk voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerde koffie, thee, hazelnoten en cacao.